sittgrupp kontor

Inflyttning på Jungnergatan 14, Norra Kajen

Den 1 juni påbörjades inflyttningen i Bygghemmas och God Assistans nya lokaler på Jungnergatan 14. Flyttbilar, skrivbord som skruvas och kartonger som packas upp, spring upp och ner i trappor och ut och in i hissar – allt för att snabbt komma på plats i den nya miljön. Senare i sommar flyttar även KLT Konsult in, och vid årskiftet går också Deloittes flyttlass till Norra Kajen. Nu kan vi även välkomna Omvårdnadsgruppen till vår fastighet, vi har även flyttat vårt regionkontor till Jungnergatan 14.

 

Det är en lång process från att ha varit en industrilokal tillhörande Bohmans Fanérfabrik, till att nu inrymma Familjecentral (inflytt i slutet av 2021) och kontorslokaler för olika typer av verksamheter. Att få potentiella hyresgäster att se den fulla potentialen i ett hus som vid avtalsskrivande egentligen endast var ett skal, har ställt stora krav på digitala illustrationer och ritningar.

 

Söker du och din verksamhet lokaler? Hör av dig till oss på info@bjcgroup.se. Håll dig uppdaterad om framdriften av såväl kontorslokaler som Familjecentral på Facebook och Instagram.

god assistans entré    sittgrupp kontor
kartonger     bygghemma entré
klt konsult entré     blivande arbetsplatser