valkommen in, BJC Group, 30 ar

BJC Group firar 30 år!

1991 var året då Bengt Westin grundade BJC Group och företaget har nu i 30 år skapat trivsamma bostäder, smarta kommersiella lokaler och omtänksamma samhällsfastigheter. Vi har en lång historia att vara stolta över och vi ser fram emot ytterligare många år av spännande projekt inom samtliga våra affärsområden.

Liten kärna och ovärderliga samarbetspartners

Med hjärta och hjärna bygger, utvecklar och förvaltar vi fastigheter för framtida generationer att vara stolta över. Vi är en liten organisation i en stark kärna av medarbetare fördelade på huvudkontoret i Göteborg och på vårt kontor i Oskarshamn. Vår framgångssaga hade dock inte varit möjlig utan våra samarbetspartners, som bidrar med spetskompetens, beundransvärd erfarenhet och arbetsglädje. Tillsammans är vi samhällsbyggare som utvecklar hållbara, attraktiva och miljösmarta fastigheter där människor trivs och mår bra.

Ledord

Genom åren har vi skaffat oss en bred portfölj med projekt på flertalet platser runt om i Sverige. Det finns många stora, små, roliga och spännande milstolpar att lyfta fram – men det vi är mest stolta över är att vi lever och arbetar efter våra tre ledord: stabilitet, långsiktighet och kvalitet. De har varit våra ledord sedan start och genomsyrar allt vi tar oss an. Alla våra projekt är valda med omsorg och vi levererar alltid vad vi lovar. Det gör oss och våra samarbetspartners trygga när vi möter nya spännande utmaningar och önskemål.

Framåt vill vi fortsätta vara den lilla aktören i branschen med stora projekt, som på ett ansvarsfullt sätt gör avtryck och bidrar till samhällsutveckling.

30-årsjubileum inom räckhåll

Fysiska möten har under det senaste året varit en bristvara, och vi har fått lära oss både att driva projekt och att vårda relationer digitalt och på distans. En utmaning som utvecklat oss som människor, förnyat oss som företag och inte minst gett nya perspektiv som vi ödmjukt tar med oss in i den nya vardag som vi nu med tillförsikt hoppas ska vara inom räckhåll.

I den senare delen av 2021 når vi vårt jubileumsdatum då vi hoppas att med pompa och ståt kunna fira våra 30 år i branschen med såväl egna personalen, som med viktiga samarbetspartners och nyckelpersoner som varit med oss under vår resa. I väntan på efterlängtade fysiska sammankomster njuter vi att se ett sammandrag av aktuella projekt i en kort presentation här: BJC Group 1991-2021.

 

uppslag-tuvesvik