Badrum

Antal

24 lägenheter
Boende

Boende

Bostadsrätter
a

Inflyttning

2019
Grönområden

Omgivning

Precis vid havet, med närhet till kommunikationer
1
2
1
2

Byggstart

2018

Inflyttning

Från hösten 2019

Brf Tuvesvik, Orust

Tuvesvik

Med västerhavet som närmaste granne har vi byggt ett exklusivt boende om åtta mindre bostadsenheter i trä med vida utsikt över klippor, öar och hav. Husen är tätt placerade mot varandra på samma sätt som villor, sjöbodar samt magasin är och förväntas vara i det bohuslänska landskapet. Smala gränder och hög mysfaktor för tanken till pärlor som Käringön, Gullholmen samt Marstrand där husen blir sammankopplade till trivsamma enheter med stark samvaro.

Med en samtida, väl detaljerad och ren gestaltning blir de nya bostadshusen ett nytt landmärke på Orust. Samtliga 24 lägenheter har en direktkontakt samt utsikt över havet, Gullholmen och skären.

Fler av BJC:s pågående bostadsprojekt hittar du här, och ett urval av tidigare produktioner finns bland Referensprojekt.

En unik miljö

Med eller utan egen båt är det lätt att trivas i denna bohuslänska, vackra skärgård med havets egen E6:a utanför fönstret. I samband med uppförandet av dessa unika skärgårdshus kommer även en exklusiv marina växa fram där varje lägenhetsinnehavare kommer ha möjligheten till egen båtplats och sjöbod. Mer äkta bohuslänskt än så kan det inte bli!

Färjan som ligger strax intill bostadsområdet tar er smidigt ut till både Gullholmen och Käringön. Allmänna kommunikationer går också hela vägen fram till färjeläget och nya bostadsområdet Brf Tuvesvik.

Doften av salt, tång och nykokta skaldjur förstärker bara intrycket av en idyll. Från klipporna utanför fönstret kanske ni väljer att kasta i pilken och dra upp er egen makrill.

Karta