Badrum

Antal

23 lägenheter
Boende

Boende

Bostadsrätter
a

Inflyttning

November 2020
Grönområden

Omgivning

Precis vid havet, med närhet till centrum och restauranger

Slutsålt!

Inflyttning november 2020

1
2
1
2

Byggstart

2019

Inflyttning

Nov 2020

Norra Kajen

I Oskarshamn skapas nu bostäder anpassade efter behov och förväntningar i ett unikt läge i staden. Etapp 1 innefattar 23 bostadsrätter, fördelat på 2-4 rok, 60-104 kvm i 5 våningsplan på bästa läge.

Utöver det fantastiska läget erbjuds generösa balkonger/uteplatser, gästlägenhet, förråd i markplan och givetvis hiss.

Byggnationen påbörjades i september 2019, se Nyheter och följ oss gärna på Instagram @bjc.group och Facebook @bjcgroup.se för att följa utvecklingen som lett fram till inflyttning i Brf Norra Kajen i november 2020.

Arkitektens tankar

De gamla hamnkvarteren är en stimulerande miljö med byggnader, gator och kajer fyllda av spännande material och historia.

ArkitekternaAtt få ta det första steget i en omdaning av denna miljö, genom att skapa nya bostäder och forma nya kvarter, är mycket inspirerande. Vi har strävat efter att fånga de kvalitéer som finns på platsen; vattenutsikt, söderläge och genuina material. Byggnaden har en solid karaktär med livfullt tegel, stora fönster och trivsamt och ljust trapphus.

Lägenheterna är öppna och ljusa med generösa balkonger, med ambitionen att få maximal vattenkontakt. Samtliga lägenheter har öppna förhållanden mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmöjligheter och förråd/klädkammare.

Vi hoppas att detta blir en attraktiv första etapp av Oskarshamns vackraste bostadskvarter.

Johan Lunde och Kalle Hjalmarsson, Arkitekter SAR/MSA

Karta