Badrum

Antal

16
Boende

Boende

Hyresrätter
a

Inflyttning

Juni 2019
Grönområden

Miljö

En utemiljö för samverkan med bland annat grillplats och ytor att umgås på.
1
2
1
2

Byggstart

Februari 2018

Inflyttning

Juni 2019

ljungskile

Ljungs-kärr

 

Centralt beläget i Ljungskile nära affärer och Kärrs förskola har vi byggt rymliga miljöeffektiva bostäder för framtiden.

Här har vi tillsammans med hyresgästerna skapat en utemiljö för samverkan med  växthus, grillplats med mera. Vi ville skapa en trygg och hemtrevlig atmosfär där vi sätter stort fokus på vårt klimat, vi har installerat bergvärme och solpaneler som försörjer fastigheterna med el och värme.

Lägenheterna

För en trygg bostad har vi låtit installera en säkerhetsdörr som leder in till en ljus och rymlig bostad. I hallen har vi ett klinkergolv inlagt som både är stilrent och praktiskt.

I det ljusa badrummet har vi kakel på golv och väggar, vilket är både praktiskt och lättskött, och för bekvämligheten har vi även installerat golvvärme. Duschvägg i glas, spegel med LED-belysning och handdukshängare. Här finns även tvättmaskin och torktumlare.

I det ljusa köket finns ugn med häll, fläktkåpa, kyl och frys (diskmaskin mot en tilläggskostnad på hyran). Här finns också en praktisk och trivsam inredning inklusive städskåp. Vi har valt ekparkett i både kök, vardagsrum och sovrum, och genom vattenburen golvvärme kommer ytorna att ge en jämn komfortvärme i lägenheten.

 

Varje lägenhet har ett avskilt lägenhetsförråd i direkt anslutning till lägenheten, praktiskt och lättåtkomligt. Även förrådet har säkerhetsdörr.

Samtliga lägenheter har möjlighet att hyra parkeringsplats.

De lägenheter som är placerade i bottenplan har en härlig uteplats att vara på, övriga lägenheter har stor balkong.

Karta