Boende

Boende

Hyresrätter
Badrum

Antal

ca 100 lägenheter
Grönområden

Miljö

Generösa grönområden med lekplatser och promenadvägar
a

Inflyttning

Start 2022
1
2
3
1
2
3

Byggstart

2019

Hus 1

Inflyttning januari 2022

Hus 2 & 3

Inflyttning feb/mars 2022

kolla parkstad gatuvy

Kolla Parkstad

Kungsbackas nya småstadsidyll

Kolla Parkstad har harmoniskt vuxit fram till en attraktiv stadsdel och hittat sin identitet på stadskartan. Här samsas flerbostadshus med innerstadskaraktär och radhus med småstadscharm.

De nya vackra husen bjuder på välplanerade och moderna bostäder för varje fas i livet. Mellan kvarteren spinns ett nät av promenadstråk, gator och cykelbanor som bidrar till en levande och trygg gatubild.

Här finns även charmiga vindslägenheter med takhöjd utöver det vanliga

Ljusa lägenheter

Stora fönsterpartier från golv till tak

Vi har valt ljusgrått i vardagsrum, kök, hall och ljusbeige i sovrum. Parkettgolv, helkaklade badrum med tvätt – och torkmöjligheter. Lägenheterna finns i storlek 1-3 rum och kök. Huset har generösa balkonger och vissa gavellägenheter har två balkonger. Klicka gärna på bilderna för att se in i lägenheterna.

Nära kust och centrum

I Kolla Parkstad bor du nära. Nära allt det som gör livet enkelt, bekvämt och behagligt. Natur, service, grönskande parker och goda kommunikationer blir en del av din vardag. I anslutning finns gemensam utegård med cykelhus, ÅV-hus, sittgrupper och sandlåda för de lekfulla.

Förutom områdets egna fördelar med nyöppnad matbutik i närheten av boendet, nära till skola, förskola och naturområde så bor du intill Kungsbacka centrum med sitt rika utbud av shopping, bio och restauranger. Det tar dig endast 15 minuter att promenera längs ån in till centrum.

I fyra huskroppar bygger BJC Group cirka 100 lägenheter och detta kommer att ske i olika etapper.

takstolar kolla parkstad

Hållbart korslimmat trä

Hållbart miljötänk, husen i Kolla Parkstad är byggda i korslimmat trä. Korslimmat trä är ett naturligt material med stora möjligheter. Korslimmat trä, eller KL-trä, är en limmad träplatta som är uppbyggd av ett ojämnt antal skikt av hyvlat trä. Varje skikt består av fingerskarvade brädor, som är lagda sida vid sida. I varje skikt är brädorna lagda i rät vinkel i förhållande till intilliggande skikt. Skikten limmas samman och pressas ihop.

Kolla Parkstad

Karta