Malkars etablerar sig på Norra Kajen i Oskarshamn

Idag kan vi stolt presentera en eftertraktad hyresgäst. Familjeföretaget Malkars Träningscenter, som redan driver flera anläggningar i Kalmar Län, kommer nu tillsammans med BJC att bygga Oskarshamns nya gym på hela 1000 kvadratmeter. Den nya anläggningen beräknas öppna i början av 2020 och är en viktig etablering i BJC:s vision att skapa en ny stadsdel på Norra kajen.

“Diskussionerna har förts under lång tid och äntligen har vi jobbat oss fram till en blivande framtidsklubb för den motionär som värdesätter, kvalité, trygghet och framförallt unika träningskoncept som inte tidigare funnits i Oskarshamn” Lars Malkar, VD Malkars Träningscenter.

Malkars är familjeägt i andra generationen sen 1983. Grundare var Göran och Kristina Malkar och idag drivs verksamheten av barnen och delägarna Anna Roudén, Maria Römberg och Lars Malkar. Företaget har idag över 160 anställda, omsätter över 50 miljoner och har 13.000 aktiva medlemmar. Anläggningen på Norra Kajen i Oskarshamn blir deras 13:e i ordningen. Läs mer på malkars.se

Vi hälsar Malkars varmt välkomna till Norra Kajen.

Norra Kajen Kontorshotell Oskarshamn